DISsere har det aldri kjedelig…

Denne dagen har vært som alle helt vanlige dager. Minst 2 timer av arbeidstiden har gått med til DISsing… pluss at jeg jo alltid gjør litt DISsing som ikke er for foreningen, men for noen andre eller meg selv…

Først på morgenen tar jeg alltid DISchat med morra-kaffen. Tar en titt inn på DIS-Norges Slektsforum, om det er noen som trenger min hjelp til for eksempel å flytte et innlegg eller slette et dobbelt innlegg… eller kanskje noen trenger hjelp til å finne en emigrant? Det siste gjør at jeg ofte blir forsinket ut døren hjemme…

Når jeg så kommer på kontoret, er det første jeg gjør (som regel) å få opp bæret (den bærbare) og logge på DISchat, starte opp Legacy slektsprogrammet, og starte DIS-Norges Slektsforum.

Dagen i dag har jeg brukt en del tid på å finpusse et innlegg jeg skal ha på DIS-O/A sin nybegynnerkveld torsdag 22, (om Familysearch) og på å forberede et medlemsmøte for DIS-Øvre Romerike som skal være i morgen.

Nybegynnerkvelden blir spennende, det er første gang vi arrangerer et sånt enkvelds-kurs. Vi er tre som skal holde innlegg, Torill Johnsen skal for eksempel ta for seg Digitalarkivet, DIS-Norges Gravminner og andre databaser for oss som leter etter slekt, Liv Ofsdal skal lære bort om DISchat og Slektsforum, og jeg selv skal altså snakke om Familysearch og lære bort søke-hemmeligheter der. Vi håper og tror at dette blir veldig lærerikt, også for oss tre som kursholdere! Det er første gang jeg skal holde “kurs” i noe – så det blir litt vel spennende for meg!

Jaja – jeg får ta meg en tur på DISchat og se om det er noen kjente der……


Kommentarer

DISsere har det aldri kjedelig… — 1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *